My Hipster-Indie Bullshit

március 05, 2016

Sext prank

Betartom a szavam - ITS NARUGAA TIME!


Feléledtem hamvaimból...

Lassan már fél éve volt utoljára aktív a blog, ideje felvirágoztatni az élő-holt állapotából. Rögtön egy ficivel kezdeném (nem, ez nem az a történet amiről itt beszélek), ami természetesen NaruGaa - mí' meglepetés! Au fici, valahol Kishimoto kreált világa és a mi világunk között. Egy poénos kis one-shot ami arra pont tökéletes, hogy egy percig elvonja a figyelmed az élet bosszús dolgairól, netán megkuncogtasson. Naruto éppen meetingen van amikor...



Rezgett a telefonja a zsebében. Még mindig az éppen szövegelő tanácsosra meresztette a szemét miközben kezével próbálta észrevehetetlenül előkotorni azt. A tekintetét hirtelen lesütve kíváncsian leste az asztal alatt rejtegetett képernyőt. Új üzenet Gaarától.
- Meztelen vagyok.
Meglepettségében felhorkantott. Minden szem rá figyelt. Krákogással próbálta leplezni a történteket.
- Khömm...Folytassa kérem!
De hiába folytatta a fiatal jōnin, Narutóban nem talált figyelő fülekre a mondandójával. Megint rezgett a mobilja - még egy üzenet Gaarától.
- Mindenhol nedves vagyok.
Még reagálni sem tudott, egyből újból vibrált a smart phone.
- Most magamhoz érek. Tövig bent van az ujjam.
Székében elperdült a tanács tagjai elől és kínkeservesen az öklébe harapott. Újabb üzenet.
- Akarod látni?
A szobában jelenlévők megszűntek létezni, izgatottságól remegő ujjaival villámgyorsan bepötyögte az egyértelmű választ.
- Igen!!!
Kiéhezve szuggerálta a telefont, csak legyen minél szexibb és meztelenebb. Másodperceken  belül kapott egy fényképet amin Gaara kárörvendő vigyorral áthajol a kád szélén, középső ujját az egyik orrlyukába dugva.
Naruto egy agyvérzés és egy idegösszeroppanás között zsebrevágta a telefont és visszafordult a kollégáihoz. A torkán keresztül kibelezett mókusra emlékeztető fej miatt próbáltak érdeklődni a jelenlévők, de nem kaptak rendes választ.
- Semmi. Folytassuk. . .







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése