My Hipster-Indie Bullshit

Egy pöppet rólam c:

Hogy ki vagyok én?

 Egy életet kedvelő de tömeget kerülő lány aki él hal a különböző kultúrákért, zenei stílusokért, na meg a nasiért. Nyílt személyiségnek tartom magam, mindezt annak köszönhetem, hogy kétezer nyolcban szűkcsaládostul kiköltöztünk Waterfordba.
Hobbyművészként tegnetem napjaim, szeretek fényképezni, rajzolni, festeni, írni - verseket, de főleg fanfiction-önöket. Énekelni is szeretek, de ez nem feltétlen jelenti azt, hogy tudok is.

A stílusom zavaros, egy fajtatiszta (és büszke) hipster-otaku-rocker-gamer-hippi-tomboy keverék vagyok, de mostanság elkezdtem "lányosodni", és ez felettéb mód kiakaszt. Megszerettem a rózsaszínt és egy kis szemtussal sincs bajom, de a magassarkúktól és a fodros ruhácskáktól (szerencsére) még mindig rosszul vagyok. Inkább kutyás mint cicás vagyok és életcélom, hogy minimum három kutyus mamija legyek, egy mopsz (esetleges név Miguel?), egy magyar vizsla (Füge?) és egy Dobermann (...?), vagy egyszerre, vagy külön külön. Imádom és tisztelem a természetet és az állatokat, egyrészt ezért nem eszünk már húst csak hébe hóba. (Azért nem mondom, hogy vegetáriánusok vagy vegánok vagyunk mert igaz kerüljük a feldogozott húsokat,de a mögötte álló indok és filozófia nagyrészt teljesen más.) Sok mindenről meg van a saját véleményem, de nem mindig hangoztatom, és ennek megéreztem a negatív hatásait.

Száz szónak is egy a vége, a mélypontot elérve már csak felfele haladhat az ember, ezért eldöntöttem, hogy innentől hidegen hagy más véleménye, ha kell akkor kimondom mit gondolok és nem vesztegetem az időmet olyanokra akik nem érdemlik meg. Helyette az életemben fontos dolgokra koncentrálok, a családra, barátokra és vidámságra. Most ezért vagyok olyan amilyen.
Mivel a "sötét korszakomban" rengeteget segített az anime és a manga olvasása - elvonva a figyelmem a tömérdek mennyiségű bullshitről - ezért az életem részévé vált. Őszintén szólva a 2D-s karakterekhez jobban kötődöm mint néhány hús-vér emberhez, de erről csak is ők tehetnek. Közben megismerkedtem a japán kultúrával is és a szerelmese lettem a nyelvnek. 
A jövőt ítélve vannak terveim, még aztán túl sok is. A kinézett egyetem nyelv központjában akarok spanyolt (emelt szinten), japánt (kezdő szinten), és angolt (mint idegen nyelvet) tanulni. Aztán irány a nagyvilág, elszórok itt-ott egy céget/vállalkozást, non-profit szervezetet, és azt akarom csinálni amit szeretek.
Mindenek felett ezért van ez  blog, hogy kiéljem magam, és hogy meg tudjam osztani veletek a gondolataimat, érzéseimet. Minden kedves embert szívesen látok, és nem kell félni, nem harapok! ^^

                                                                    Surprise butt sex?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése